Bleach ep210/ch349

Durvulunk… 😀

Ep210~
anime210

Pure Epic Win! Pont. Na jó, ez kicsit túlzás, de lényegében azért helytálló. A technikai kivitelezés úgy általában véve zseniális volt, leszámítva az animációt egy-két helyen, meg azt az egy szem Kensei, mint hollow jelenetet, ami (rendezés szempontjából) kissé semmilyen volt (+ Shinji seiyuu-ja is minden meglepődöttség nélkül adta elő ezt az egészet). Ami magát a részt illeti: magában a történetben nem volt túlzott előrelépés… Kensei és Mashiro reiatsuja hirtelen „eltűnik”, amire persze SS egyből felkapja a fejét, így Yamatata egy kisebb brancsot küld oda, hogy kiderítsék, mégis mi történt (ők lesznek egyébként a későbbi vaizardok ^^). A helyszínre érve Shinjiék felveszik a harcot a frissen hollowizálódott Kensei-vel, de egyelőre nem tudnak mit kezdeni az adott helyzettel. Btw feltűnik az epizódban egy jól ismert arc is, aki nem más, mint Tessai. Hacchical az oldalán egyébként ő a Kidou Corps akkori fejese (ami mondjuk nem is olyan meglepő, tekintve, hogy anno Ichigo tréningjénél lazán dobálta a 99-es bakudou-kat xD). Tessai Uraharával vállvetve elindul titkon a helyszín felé, hogy személyesen győződjön meg arról, mi is történik valójában, vagyis inkább, hogy ki áll az egész mögött. Jövő héten asszem igencsak ütős részt kapunk „kézhez” :D; És akkor a manga…

Ch349~
eperluk

(azért kíváncsi vagyok, hogy ez mégis hogy kerül majd bele az animébe, merthogy főműsoridőben ilyesmit nem adhatnak le, az is biztos…)

Nagyon nem jutottunk itt sem előrébb, bár most nem is a sztori alakulásán volt a hangsúly, hanem ‘Hime reakcióján. Azért nem lehet kellemes látvány, ha a férfi, akit megakar védeni (meg szereti. Hehe) ott áll előtte egy bazi lyukkal a testén. Ishida közben bevállalja Ulqot egy menet erejéig, azonban hiába minden, quincy boy got beaten… „Ulq még mindig nagyon imba” – sugallja továbbra is Kubo papa az olvasóinak, bár „már igazán szétnyomhatná valaki” – mondá ezt Junchi. És lehet, meg is történik a várva várt esemény, ugyanis a fejezet végén cliff hanger; hirtelen megnőtt hajzuhatag? OMG!! Hollow szag van a levegőben… xD

Advertisements
Explore posts in the same categories: Bleach

18 hozzászólás - “Bleach ep210/ch349”

 1. Grimmjow Says:

  ssj3? XDDD.

 2. mufurc Says:

  Sztem hirtelen majd megnyílik az ég Hollowland felett, és egy bátor napsugár bemerészkedik a csatatérre, épp csak annyira, hogy eltakarja a lukat eperke mellén. Vagy esetleg a kimonója fele odalebben majd (ha már a mangában is visszanőtt a vállára).

  (Egyébként menjen a francba Kubo, itt egy teljesen jó fanservice kép, erre elrontja azzal a hülye lyukkal meg a srác fejével. Bah.)

 3. outsyder Says:

  “azért kíváncsi vagyok, hogy ez mégis hogy kerül majd bele az animébe, merthogy főműsoridőben ilyesmit nem adhatnak le, az is biztos…)”
  nah, ezt hagytam ki nálam, pedig bele akartam írni^^;
  imho vagy kevesebb vérrel, vagy olyan átlátszó-vérrel, mint amikor Szayel megizélte Ishidáékat, vagy majd oldalról, és akkor nem látni a lyukat… vagy rendesen, csak pár órával később adják adásba(esélytelen^^; )… meg Ishida keze? azt a jelenetet nem igazán lehet cenzúrázatlanul megcsinálni…

 4. Junchi Says:

  >Grimmjow

  Me’ van? 😀

  >Mufurc

  Probably ^^; Bár szerintem meglehet azért oldani, tekintve, hogy anno, mikor Ishida elbánt Mayurival, ott is elég szépen mutattak gyak mindent. Még a bordák is megvoltak, szal tehetnének ilyesmivel még egy próbát ^^

  >Outsyder

  Majd, mikor eljut oda az anime, jön ebből is egy late night show special 🙂

 5. Grimmjow Says:

  Son Goku óta a hajnövekedés szintlépés… xD Ez vagy nagy lopás lesz, vagy nem tudom. Bár betoppanna Grimmjow egy 2. szinttel.

 6. mufurc Says:

  Um… az megvan, hogy Ichigo haja nem először növekedik így? >_> Már korábban is volt ilyen haja, és az lehet, hogy szintlépés, de annak elég durva.

 7. Grimmjow Says:

  De most tényleg Ulq azt mondta más nem tud a 2. szintjéről. Vagyis lehet másoknak is 2. szintje, csak nem mondták meg.

  Am. meg az nem lehet, hogy csak a Vasto Lorde-ok tudják a 2. szintet? Vagyis akkor Ulq Vasto Lorde volt. Akkor vagy az első három is az volt és ők is tudják a 2. szintet, vagy nem voltak azok és nem tudják. De akkor az is lehet, hogy Ulq a legerősebb… Hogy rangsorolják espadakat? Bizonyos időközönként felmérik az erejüket vagy mi?

 8. hollowRukia Says:

  Azt mondta, hogy Aizen-sama nem látta. De ez nem jelenti, hogy nem tud róla. Szóval gondolom, ezt is belekalkulálta, amikor kiosztotta a sorszámokat.
  És akkor ebből a szempontból lényegtelenné válik, hogy Vasto Lorde-e vagy sem ő vagy a többi három. Csak egy újabb lehetőség, hogy mutasson valamit, hogy miért erősebb az első négy espada.

  Mellesleg, nekem úgy rémlik valamiért, hogy volt szó róla, hogy Emospada Vasto Lorde. Nem?

  Ja, és Junchi-kun kedvvért még hadd szúrjam ide is: Rohadjon meg Kubo Tite!
  (most milyen finom voltam és nőies o_O)

 9. mufurc Says:

  >Grimmjow
  Sztem simán lehet, hogy az emokid a legerősebb (már csak szerencsétlen Ichigo miatt is, nekem egy negyedrangú miniboss ne alázza be így!), és azért áll a 4. helyen, mert nem tudja róla senki, hogy ilyet is tud. De mondjuk ez a Bliccs, sz’al nem érdemes találgatni, majd kiderül.

  Mondjuk nekem jelen pillanatban már mindegy, csak valahogy csapja le eperke az emokidet mert most már nagyon elegem van belőle. (Jó, Kubo nyilván pont erre utazott, hogy tényleg megutáljuk, de akkor is. Bántotta Ishidát, dammit.) Ishidának meg csináljanak valamit a kezével, mert rossz nézni, és ha így marad… abba meg belegondolni is rossz. :/ Az epret már sokszor szétcsapták, és ő úgyis rendbejön a végére, de Ishida… :/

 10. Junchi Says:

  >Grimmjow

  Igen, van egy ilyen érzésem, hogy nem csak Ulq tud kettes resurrecciónt, hanem a top3 is. Szal, Ulq lehet, hogy csak azt hiszi, hogy ő az egyetlen, aki képes rá.

  Egyébiránt most ez vagy egy spéci VL-ability, vagy csak a legimbább arrancarok képesek rá.

  >Senpai

  Ott a pont! Olyan nincs, hogy Aizen hibázik :D; Ami meg Ulq VL múltját illeti: Nos, még nem derült ki semmi konkrétum, de volt már rá megannyi utalás, hogy nyugodtan kijelenthessük.

  >Mufurc

  Na de eperke nem vesztette el még véglegesen a csatát :D; Ugyan szerencsétlent megint megölte ugyanaz az ellenfél, de még a hollow-ja kisegítheti és ha végső soron ő takarítja majd el Ulqot az útból, akkor minden oké és minden megbocsátva. Ishida meg… Nyugi, imho nem lesz itt semmi félkez dolog a jövőben :D; Ha kell, ‘Hime úgyis intézkedik. Vagy Hacchi. Vagy Unohana. A lehetőségek adottak.

 11. Grimmjow Says:

  Hát Ichigo szerintem még így is bebukja. Bár ha teljesen hollowizálódna…

 12. hollowRukia Says:

  Nem azt mondta Emospada h ő az egyetlen, aki képes erre a 2. szintre, Vasto Lordék ide, Vasto Lordék oda?
  Há. Vagy csak Ulqucsi nem tud róla.

 13. outsyder Says:

  “Bár ha teljesen hollowizálódna…”
  akkor egy jódarabig elköszönnénk a sráctól, mert onnan sztem már csak a hougyoku rángathatná vissza…

  “Vasto Lordék ide, Vasto Lordék oda?”
  nem úgy volt, h a vasto lordékról még mindig nem tudni semmit? vagy már megint én vagyok lemaradva^^;

 14. terika Says:

  Ejha. Nagyon úgy érzem, hogy a több mint 100 résznyi lemaradásomat erősen pótolni kellene sorozatügyileg…ez az Ichigós haláltusa kúl. Micsoda vérengzés ittenem… 🙂

 15. Grimmjow Says:

  >Outsyder

  És ha tudná irányítani magát teljes hollow alakban? (nem mintha örülnék neki, nem vagyok ichi fan). De én még akkor is egy Grimmjow visszatérésre várok, mangaka nem hinném hogy elfelejtette volna őt, és mivel nem ölte meg gondolom tervei vannak vele. Bár lehet szimplán disappeared.

 16. outsyder Says:

  nem hiszem, h teljesen tudná irányítani a hollow alakját… legalábbis azok alapján amiket eddig erről a témáról lehet tudni/kikövetkeztetni, nem nagyon hiszem…
  persze, nem lenne rossz egy Grimmjow visszatérés, én sem mondanám neki, h sicc, rossz cica, de nagyon úgy néz ki nekem, hogy ez így Ulquiorra és Ichigo (esetleg Orihime, bár az új fejlemények tükrébek erre egyre kevesebb az esély) harca lesz…
  és mivel ez egy shounen cucc, nem szokás beleavatkozni más harcába^^;

 17. Grimmjow Says:

  Igaz. Bár láttam már egy pár közbeavatkozást shounenben, szóval bár így lenne… De akkor is fun lenne ha tudná irányítani hiába kicsi rá az esély :P.

 18. Junchi Says:

  >Erika

  Ehh, tessék szépen tovább nézni az animét a mindenit :D; Jó az, csak a fillereket kell elviselni… És ha marad még energiád, nyugodtan ásd bele magad a mangába is, ami egy relatíve másik élmény, bár én sosem tartottam feltétlen jobbnak, mint az animét. Nálam köbö egy szinten mozog a kettő… ^^ (hmm, asszem ezzel megérett az “Anime vs Manga. Melyik a jobb?” postom (persze nem csak a Blícset belevéve, hanem úgy ánblokk)… Na majd megejtem hétvégén ^^

  >Outsyder

  Yupp, én sem hiszem, hogy ha előjönne a true hollow form, azt lazán kontrollálni tudná eperke. Mondom, itt szerintem nem csak a megszokott “hollow én” lesz a domináló faktor… o.O

  >Grimmjow

  Funnak fun lenne, ha tudná irányítani, de azért maradjunk valós keretek közt 🙂


Szójjá' hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: