Bleach Ch375

Sokkalta elviselhetőbb chapter lett belőle, mint azt a spoilerek alapján vártam (vagyis jelen esetben: nem vártam). A RAGE-infarktusom okozta kellemetlenségek ugyan még most is éreztetik hatásukat, de összességében véve nem volt rossz ch. A megszokottól eltérően ezúttal pontokba szedem a pozitívumokat/negatívumokat az átláthatóság és egyebek kedvéért…

>Pro<
– Stark halála (Nagyjából pont olyan volt, amilyennek elképzeltem. Nem volt se túldramatizálva, se félvállról véve; pont, amilyennek lennie kell.)

– Lisa shikai (Nah, semmi különös, csak egy izmosabb lándzsa, de legalább megy a maszkjához, meg stuff…)

– Volt Gin (^_^)

>Kontra<
– Stark kinyuvad egy shikaitól. Igazából ezt még mindig nem sikerült megemésztenem, ugyanis ez annyira szánalmas, hogy az már fáj. Ulquiorrát (#4, anyone?) csak úgy sikerült elpusztítani, hogy Ichigónak átkellett változnia megahaxx plot-monszterré, Barragant pedig még egy komplett ’kidou-házikó + masszív fire power’ kombója sem volt képes végelegesen eltakarítani az útból, erre Shunsui képes volt leütni a primérát a röhejes shikaiával… Hát.Ez.GÁZ! Maximálisan osztom Joker-san véleményét az egyik fórumról: „Kyourkau korábban bankait akart használni Stark ellen, de aztán időközben rájött, hogy shikai is elég?” – Annyira true, hogy nagyon…

– Harribel halála.

OWNZ

Könyörgök, ennyire szánalmas halált eddig csak Zommari produkált, de ő alapvetően sem volt egy nagy valaki. Harry viszont a hármas espada volt; Azért egy-két képkockányi flashbacket igazán megérdemelt volna, vagy (tudok jobbat is!!) Kubo jobban is belemászhatott volna a halál aspectjébe, bááár ez igazából még a köv. ch-kban is esedékes lehet, de ha nem, akkor ez így FAIL! Aizen meg egy segg…

– Hiyori shikai. Nah, nem mintha érdekelne, hogy mit csinál, meg milyen shikait kap, de azért ennél kreatívabb fegyvert is adhattak volna neki.

Hát, ennyi. Mint az szemmel is jól látható, a pro-kontra arány 3:3, tehát 50:50 arányban vagyok elégedett ezzel a ch-val; Az meg, hogy Aizenék most mit terveznek és, hogy mi van WW-vel viszont baromira érdekel, szal a fentiektől függetlenül várom a jövő heti fejezetet. Nagyon is!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Bleach

9 hozzászólás - “Bleach Ch375”

 1. jadu Says:

  omg… Kyouraku shikai győzelme engem is leterített (rossz értelemben PLOTKAI) hülye ez a Kubo vagy mi? Harry meg puff pápá.. fincánkolj tovább az halál zrd tengerén… WTF??

  kész, annyira nem logikus Kubo, a saját maga által felállított dolgokat, erőviszonyokat semmibe veszi és bumm… lehet, h már a t.ke te volt ezzel a fake karakura townnal…

  nekem meg már kezd a nemlézetőt.köm tele lenni Kubo hülyeségeivel és logikátlan “fordulataival”…

 2. Wagner Says:

  most megkérdezem: nem unjátok már?

 3. Sid Says:

  Harry halála szar volt… Aizent kéne így ketté vágni -.-“”

 4. viral Says:

  Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy a WSJ szólt be Kubonak, hogy rohamosan csökken az olvasottság, szóval mozdítsd már meg a storyt valamerre, és hagyjad abba az időhúzást. Én személy szerint nem bánom, Harribel különösebben nem érdekel, Starrkot bírtam, de nem halok bele, hogy Kyouraku shikaiatól meghalt.

  Na mindegy, kiváncsi vagyok, hogy most Aizenék harcolni fognak-e, vagy mennek-e vissza HM-be, esetleg nem derül ki, hanem visszaugrunk Yammihoz, ne adj isten Ichigoékhoz.

  (Btw még mindig lehet, hogy Aizen azért “ölte meg” Harribelt, hogy előhozza a rejtett “sacrifice” képességeit, és az meg legyakjon mindenkit.)

 5. hollowRukia Says:

  Maximálisan egyetértek azzal, hogy hóttgáz volt, hogy Starrk látszólag (!) feldobta a pacskert egy semmi kis szartól, Halibébit meg támadták hárman is egyszerre (amiből 2 db ugye vájzárdó), erre Aizen-sama nyírja ki saját kezűleg. Szóval wtf.
  Viszont az jutott eszembe még, hogy Harribel ugye a “secrifice”, szóval a feláldozása nem lehet-e egy nagyobb terv része. Najó, ez valójában csak találgatás, meg reménykedés, hogy nem lesz annyira gáz az egész, mint amilyennek most tűnik 😀

  viral írta: “Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy a WSJ szólt be Kubonak, hogy rohamosan csökken az olvasottság…” No, igen. De miért csökken? Mert szar 😀 szóval ideje lenne összekapnia magát a senseinek akárhonnan is nézzük.
  Na, most olvasom h az áldozatos izét te is írtad. Tényleg nem ártana végigolvasom valamit, mielőtt írok.

 6. Wagner Says:

  Szerintetek ez jó game lehet?

 7. Wagner Says:

  behoztam a manga beli lemaradásomat, háááááát: Stark halála egy sikai-tól: nagyon szánalmas, Harribel halála még szánalmasabb, Barragan halála se volt semmi…. Ichimaru meg hozza a régi formáját: hátulról 50 méterről leszúrni Hyorit… mindegy legalább végre történt valami.


Szójjá' hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: