Bleach ch389

Annak ellenére, hogy nem történt benne gyak semmi, élveztem.


ÓSZOM!!

Az előző fejezet ott ért véget, hogy a kapitányok (nah, nem mindenki, mert Yama pölö még mindig hasmenéssel ücsörög valamelyik mellékhelységben és Ukitake változatlanul lyukas) és a vaizardok egy kisebb csoportja (Lisa, Shinji, Rose, Love) elhatározza, hogy megvédik Eperkét, legalábbis igyekeznek segíteni neki abban, hogy semmi esetre se láthassa Aizen shikai-át. Rövidre fogva: Ichigót kispadra ültetik, hogy várja ki a megfelelő alkalmat.

Hitsugaya (lol) kezdeményezi az első támadást, Aizennel gyors úton szócsatába elegyednek, majd a hangzatos szavaknak Kyouraku vet véget. A többiek is röviddel ezután csatlakoznak hozzájuk, bár ebben a ch-ban nem érnek még el Aizenhez, ami azért is érdekes, mert ő nem lehetett messzebb, mint 500m, tehát furcsállom a dolgot. Nah, mindegy…

Unohana is megérkezik végre FKT-be, hogy összekaparja Hiyorit, majd a hangsúly ismét Aizenre és Hitsugayára terelődik. Komamura világosan elpampogta az előző ch-ban, hogy nem szabad Aizen szavaira hallgatni, mert ha valaki ész nélkül ront neki, akkor game over. Na és Hitsucicu mit tesz? Hát persze, hogy felingerli magát egy mondat után. DURR BANKAI! (Egyébként megszámoltam, ez volt az ötödik alkalom a mangában, hogy bankait tol. Komolyan, nem unják a japánok Daiguren Hyourinmarut? Mert én QRVÁRA!) A fejezet Kyouraku figyelmeztető szavaival ér véget.

Nah, tehát, ami lejött a ch-ból: Hitsugaya még mindig egy FAG, Soifon és Shinji tudják, mikor kell badass szöveggel feldobni a hangulatot, Kyouraku még mindig az aktív hátbatámadások szakértője és Ichigo… Nos, igen, kábé csak a lap szélére nem írta ki Kubo a tényt, hogy a kapitányok végre elfogadták Ichigót mint shinigamit és mint szövetségest egyszemélyben. Helyes, most, hogy ez megvolt, a következő ch-ban jöhetne valami akció/harc is, de ettől függetlenül ez a chapter így volt jó, ahogy.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Bleach

One Comment - “Bleach ch389”

  1. Adiz Says:

    Meg úgy látszik HitusGAYa nem tanult semmit sem az előző esetből, mikor bankaiban ment Aizenre…


Szójjá' hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: