Not sure if dead…

…or just playing:

Sega-ék voltak oly’ jófejek és kiadták HD-ben az egyetlen értékelhető 3D-s Sonic-ot, amit nosztalgia címszóval le is szedtem és azóta is csak ezt tolom. Eleinte tartottam tőle, hogy csak az emlékek éltetik majd, de nem – Ez a játék úgy jó, ahogy van, egyben könnycseppel felérő időutazás, vissza a Dreamcast-érába, mikor még a minőségen volt a hangsúly és nem a mennyiségen. Egyedül csak azt sajnálom, hogy azt az undormány Chao-nevelgetést is rajtahagyták… >____> Minden más viszont GWAAHHH~~

(Btw a kurrens animu-szezonról mindenképp lesz valami bejegyzés, csak előtte még pótolgatok ezt-azt.)

Advertisements
Explore posts in the same categories: Gamez

5 hozzászólás - “Not sure if dead…”

 1. Mangekyo022 Says:

  Mondjuk szerintem a Sonic Generations is kiváló játék volt! Tény, nem próbáltam még a SA2-őt, s tény, a Sonic Heroes nagyon nem volt jó (jó ötlet, nem túl jó megvalósítás), de ha egy új, “friss” játékosnak meg kell mutatni egy Sonic játékot, az a Generations lenne.

  Amúgy nem tudom, youtube-ra mennyit szoktál időt szentelni, de ismered a “Sonic For Hire” című paródia sorozatot? Szerintem marha jó…

  http://www.youtube.com/show/sonicforhire

 2. Dodgers Says:

  A Knuckles/Rouge-féle Emerald kutató pályákra szvsz ráférne egy erősebb átszabás mert egyszerre törik meg a játékmenetet és idegesítőek is tudnak lenni, ennek ellenére azt támogatom hogy a Generationsig ez volt az egyik legjobb 3D-s epizód (másik az Adventure 1) a Sonic/Shadow pályák miatt, a kevés számuk ellenére is nagyon jól meg voltak tervezve és a Sonic 2006 élettelen animációival ellentétben még nézni is jó volt a figurákat. Kár hogy a Heroes/Shadow the Hedgehog nem ezt a vonalat vitte tovább, mert kellő ügyességgel vígan tovább lehetett volna vinni a széria minőségi szekerét ahelyett, hogy az Unleashed-ig kellett volna várni a minőség visszatérésére.

  • Mangekyo022 Says:

   Mondjuk az Unleashed nekem egy közepes játék volt (s az volt az első Sonic játékom is). Volt jó pár jó pálya, ahol élvezet volt a sebesség meg a platform elemek, a Boss harcok is jók voltak (mindkét játékmenetnél), s a történet sem volt rossz (tény, nem is volt nagy durranás). Viszont néhány pálya marhára idegesített (lásd jeges pályák illetve a “neverending” Eggman Land pálya, ahol ha nincs min 2 órád, neki se kezdj), illetve lehet, hogy csak PS3 hiba, de szaggatott is néha (nem is gyengén).

   A Sonic 2006-nál már csak az ugyan abban az évben megjelent, GBA-ra szánt Sonic The Hedgehog Genesis volt rosszabb, ami egyszerűen bűn rossz volt!

 3. Junchi Says:

  >Mangekyo

  A Generations-zel még nem játszottam ugyan, de már látatlanul is legalább egy decens cuccnak tűnik, noha semmiképp nem sorolnám a 3D-sek közé.

  Az a paródia: Nem ismertem még, de ennyi elég is volt belőle… ^^”

  >Dodgers

  Eegen, a Knux/Rouge-os pályák sajna nem a legjobbak. Nem is a keresgélés része zavar, hanem a pályák szerkezete úgy általában, pláne a végén, az űrben játszódóak lettek igazán katasztrofálisak.

  A Sonic Adventure 1-et viszont nagyon utálom. Sonic pályái ugyan marha jók voltak, meg Tails és Knux is elmentek, de ez a kalandozós rész egyáltalán nem jött be, az Amy-Big-Gamma hármasról már nem is beszélve, akiket legszívesebben megpörköltem volna, főleg Biget és azt a retard horgászós hülyeségét.

  Shadow the Hedgehog? Az a Shadow the Hedgehog, amelyikre te gondolsz, az nem létezik. 😀

  • Mangekyo022 Says:

   A Generations megjelent PC-re is. Mondjuk ha jól tudom, PS3-ad van, szal ha kiszeretnéd próbálni, kölcsön tudnám adni.

   Paródia: szóval nem jött be… kár. Tény, abszolút nem a legjobb, de legalább egy szórakosztató agymenés. 🙂

   Shadow The Hedgehog the videogame on PS2: Nagyon is létezik. S nagyon is szomorú. XD


Szójjá' hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: