Anime-film fronton Bayonetta közelg

Stáb:

Rendező: Kizaki “Afro Samurai” Fuminori (Ajjajj…)
Stúdió: Gonzo (Even greater AJJAJJ. Most ez két dolgot vetíthet előre: vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon szar…)

Seiyuuk:

Bayonetta: Tanaka Atsuko
Jeanne: Sonozaki Mie
Luka: Namikawa Daisuke
Cereza: Sawashiro Miyuki
Rodin: Genda Tesshou
Enzo: Takagi Wataru
Balder: Wakamoto Norio

Igazából azt furcsállom a leginkább, hogyhogy csak most jött elő az ötlet, hogy animét készítsenek belőle?! Na mindegy, lényeg az, hogy az eredeti játék volt annyira decens, hogy érdekeljen a készülő film is, még úgy is, ha a karakterdesignok már most félelmetesen torzak az eredeti tervekhez képest és az egész grafika olyan, mintha a Hellsing és a Devil May Cry szerelemgyermeke lenne.

Premier: november 23.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Gamez, Minden más

8 hozzászólás - “Anime-film fronton Bayonetta közelg”

 1. mokona1 Says:

  A játék nagyon ott volt, mondhatni néha önmaga paródiája! Jó lenne egy második rész is, de ha jól tudom most készül valami wii-re. Mindenesetre kíváncsi vagyok erre az animére, remélem nem rontják el annyira, bár Kizaki miatt kicsit én is aggódok..
  Megnézve a videót az ösztönöm az súgja, hogy gagyi lesz, de azért reménykedek..
  Hol van Jeanne? *.*

  • Junchi Says:

   Yupp, a második rész WiiU exkluzív lesz, ami nagy kár, mert szívesen kipróbáltam volna.

   Btw én próbálok azért pozitívan hozzáállni a dologhoz, szal igazából nem kell nagy tehetség ahhoz, hogy összekalapáljanak ebből az alapanyagból egy decens kis filmet. (Más kérdés, hogy láttunk már ezen a fronton is csúfos pofára eséseket, nem is egyet, de mondom, fő az optimizmus és naivitás…)

 2. Dodgers Says:

  Akármennyire is tetszik a gondolat, hogy a Platinum Games-re jellemző (jó értelemben) eltúlzott akciójelenetek az adaptációban is visszaköszönhetnek, a sztorit nézve ugyanakkor szerintem már most boritékolható hogy egy hamvába holt ötlet lesz az egész, jó játék (+ X360-hoz képest pocsék PS3-as port) ide vagy oda. A játék sztorija enyhén szólva nem ütötte meg azt a minőségi mércét amiért anime feldolgozást lenne érdemes gyártani, és személy szerint nehezen hiszem hogy egy olyan originál sztorit tudnának összerittyenteni az adaptációhoz ami megállna a lábán, függetlenül attól hogy ebből az alapanyagból maximum véletlenül lehet olyan sztorit írni, ami nem C kategóriás hentelde-dráma keverék lesz. Plusz a Bayonetta (és a DMC is, ha már itt tartunk) mindig is egy olyan franchise volt ahol a gameplay a sztár, így szvsz nem is igazán lehet sok mindent elvárni egy olyan adaptációtól ahová pont hogy a fő vonzerőt, a gameplayt nem lehet átültetni. Pont úgy ahogy egy Megamanből, vagy egy Sonicból se lehet az istenért sem tisztességes adaptációt csinálni, legfeljebb csak egy tűrhetőt.

  A karadesignok terén nekem se tetszik túlzottan az a jelleg amit a DMC animuhoz használtak, a torzságot illetően viszont szerintem annyi kevés mentsége van a Gonzónak, hogy már a játék designjai sem kimondottan a méretarányosságról voltak híresek, pláne a női szereplők részéről, akikről a mai napig nem tudom eldönteni hogy szándékos, vagy akaratlan módon lettek karikatúra jellegűek. Gondolok itt jelesül Bayóra, akinek laza 60-70 százaléka egy pár láb volt.

  • Junchi Says:

   Plusz a Bayonetta (és a DMC is, ha már itt tartunk) mindig is egy olyan franchise volt ahol a gameplay a sztár, így szvsz nem is igazán lehet sok mindent elvárni egy olyan adaptációtól ahová pont hogy a fő vonzerőt, a gameplayt nem lehet átültetni.

   Ezzel mondjuk egyet tudok érteni, szal jah, azt a feelinget, amit kaszabolás, witch time-olás, meg torture attackozás közben érez a kontrollert püfölő gémer, azt valszeg úgysem sikerül átültetni, viszont, ha kapunk valami minimális, de hellyel s közel értelmes sztorival operáló filmet és áthozzák a játékból azt a jó értelemben eltúlzott pozőrködést és akciót, akkor szerintem nem lesz gond, egy 6/10-re legalábbis nálam elég lesz.

 3. Péter Says:

  Hát valóban nem a legjobb kilátások, meg amúgy se nagyon szokott ez menni, még a jobb stúdióknak se. Azért Dragon Age animénél, biztos jobb lesz. =D

 4. -OJ- Says:

  Én a nagyon sz*rra számítok, aztán max kellemeset fogok csalódni ^_^

 5. Cbeirne Says:

  Nyilván nem engem céloztak meg ezzel az előzetessel, mint olyat, aki nem játszott ezzel a játékkal, de egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire kurvára érdektelenné sikerült összevágni ezt a promóciónak nevezett izét. Meg aztán “Bá-jou-nettá” is kretén egy fehérnép, hogy a tehéncsöcsök közé csúsztatja a nyalókát, mert ha az beesik a passzentos, valószínűleg fél percenként fincsi, fingós hangokat kiadó ruhájába, akkor lesz ott olyan higanymozgás, hogy a monszták már a látványtól is inkább nullázzák a hápét.

  • Junchi Says:

   Igazából a játék maga is egy jó értelemben vett, fájdalmas pozőr-fest, egy teljesen retard sztorival, szal… 😀

   valószínűleg fél percenként fincsi, fingós hangokat kiadó ruhájába, akkor lesz ott olyan higanymozgás, hogy a monszták már a látványtól is inkább nullázzák a hápét

   Ajjajj, ha látnád, hogy egyik-másik monszta hogy néz ki, szerintem azon sem lepődnél meg, ha pont az ellenkező hatást váltaná ki belőlük az általad felhozott példa. :3


Szójjá' hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: